Caviar

Linija Caviar je bila razvita s strani profesionalnih groomerjev in razstavljalcev.  Od tod izvira tudi njeno ime ”RING LINE” , saj je namenjena zahtevnim potrebam naših štirinožnih prijateljev, da jim ponudi nekaj več in nekaj najboljšega.

Caviar velja tako v kulinaričnem kot tudi v kozmetičnem svetu za čisti vrhunec kvalitete.

Proizvodi te linije so brez škodljivih vsebnosti SLS (Sodium Lauryl Sulphata) in brez škodljivih EDTA silikonov.

CAVIAR LINIJA – ”RING LINE” je bazirana na kaviarju, bogata z VITAMIN F in OMEGA 3. Skupaj z oligopeptidi strukturnega proteina imenovanega ACTINA in ekstraktov morske alge FUCUS VESICULOSUS, daje pasjemu kožuhu ENERGIJO, ELASTIČNOST, LEPOTO in SIJAJ.

 

 

CAVIAR ŠAMPON – SLS/EDTA FREE – z izvlečkom kaviarja, vitaminom F in Omega 3

Primeren za vse tipe dlake, nežno čisti in obogati dlako. Complexe Caviar™ vsebuje izvlečke kaviarja, oligopeptidov in morskih alg, njihovo kombinirano delovanje pa naredi kožuh močan, kompakten in poln sijaja. Vsebuje Vitamin F in Omega 3, ki izboljšajo strukturo dlake. Ne vsebuje SLS (Sodium Laureth Sulfat) in EDTA silikonov.

Navodila za uporabo: šampon nanesite na moker kožuh, ga nežno vtrite in izperite. Nadaljujete z uporabo balzama Caviar. Priprava na razstavo: priporočamo, da začnete s tretmajem  dlake in kože najmanj 45 dni pred tekmovanjem in to ponovite 3-krat v kombinaciji z drugimi proizvodi Caviar linije za najboljše rezultate.

Količina: 300ml – 1000ml – 5000ml

CAVIAR BALZAM – z izvlečkom kaviarja, vitaminom F in Omega 3

Je bogat balzam s hranilnimi sestavinami (Complexe Caviar™, oligopeptidi in morske alge), ki naredijo dlako mehko ter hkrati močno in vitalno. Vitamin F in Omega 3 pomagajo ščititi dlako pred zunanjim okoljem in poskrbijo za ustrezno hidratacijo kožuha. Zasnovan tako, da hitro pripomore k močni, sijoči in zdravi dlaki.

Navodila za uporabo: po umivanju s Caviar šamponom dlako nežno obrišite z brisačo, nanesite kremo in jo pustite na kožuhu 5-10 minut, nato sperite ter posušite. Priprava na razstavo:  priporočamo, da začnete s tretmajem  dlake in kože  najmanj 45 dni pred tekmovanjem in to ponovite 3-krat v kombinaciji z drugimi proizvodi Caviar Linije za najboljše rezultate.

Količina: 300ml – 1000ml – 5000ml

Balzam Caviar_Iv San Bernard_300ml

10 v 1 – več stopenjska koncentrirana bogata negovalna formula, UV zaščita

Za izboljšanje zdravja in kvalitete dlake.  Serum, ki nudi takojšnje in spektakularne rezultate. Že en sam nanos proizvoda kožuhu nudi:

1) Antioksidant tretma 2) UVA in UVB zaščito 3) Zaščito pred toploto sušilcev dlake in likalnikov za ravnanje dlake 4) Hitrejše sušenje 5) Nadzor nad kodranjem in statičnostjo dlake 6) Hidratacijo in hranila za dlako 7) Sijaj in lesk 8) Mehko, svilnato dlako 9) Izboljšanje kožuha 10) Zdravje, lepoto in vitalnost

Navodila za uporabo: proizvod nanesite direktno na oprano, z brisačo posušeno dlako pred sušenjem. Ne izpirajte!

Količina: 100ml

CAVIAR MIX-NUTRITIVE – hranljivi serum, vitamin F

Serum, ki združuje nežnost ultra lahke kreme in tekočine, ki je bogata z aktivnimi sestavinami kot so: izvlečki kaviarja (Complexe Caviar™), oligopeptidi in rjave alge (mehurjasta haloga), ki nudijo takojšnjo zaščito dlake, jo krepijo, negujejo in obnavljajo. Vitamin F in Omega 3 pomagajo ohranjati pravilno hidratacijo. Mikro-difuzni sistem razpršilke omogoča enakomeren nanos majhne količine izdelka, kateri se hitro absorbira v dlako in jo naredil svilnato ter mehko na otip.

Navodila za uporabo: pred sušenjem Caviar Mix Nutritive enakomerno razpršite. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Za doseganje optimalnih rezultatov priporočamo uporabo v kombinaciji s preostalimi izdelki linije Caviar. Ne izpirajte!

Količina: 100ml

VIVI PARFUM BREZ ALKOHOLA

Narejen na osnovi ekstrakta kaviarja je Vivì privlačna dišava, ki pušča nežen vonj na kožuščku živali. Zahvaljujoč posebni formuli brez alkohola ne draži občutljivega voha živali in naredi ta parfum idealen tudi za občutljivo in nežno kožo.

Navodila za uporabo: nanesite na žival z razdalje 15-20 cm.

Količina: 100ml

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA PROIZVODA *

  • Primerna za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
  • Za pse in mačke.
  • Za razstavne pse in mačke.
  • ŠAMPON ==> naredi kožuh močan, kompakten in poln sijaja. Vsebuje Vitamin F in Omega 3, ki izboljšajo strukturo dlake. BREZ SLS IN EDTA.
  • BALZAM ==> naredi dlako mehko ter hkrati močno in vitalno. Vitamin F in Omega 3 pomagajo ščititi dlako pred zunanjim okoljem in poskrbijo za ustrezno hidratacijo kožuha
  • 10 V 1 ==> za izboljšanje zdravja in kvalitete dlake, UVA zaščita
  • MIX NUTRITIVE ==> nudi takojšnjo zaščito dlake, jo krepi, neguje in obnavlja. Vitamin F in Omega 3 pomagajo ohranjati pravilno hidratacijo.
  • Omogoča lažje česanje dlake.
  • Nahranitev dlake in kože, dlaki daje moč, elastičnost in sijaj.