Mineral Complex

 

      Z NARAVO

 

  NAD TEŽAVAMI

 

S KOŽO IN DLAKO

Profesionalna linija idealna za tretiranje težav kot so srbenje, vneta koža, dlaka brez leska, prekomerno izpadanje dlake, prhljaj ter težave kot posledica zunanjih parazitov. Zahvaljujoč antiseptičnim lastnostim in aktivnim komponentam, kot so ekstrakt placente in aktivno koloidno žveplo omogočajo odstranitev virov draženja, srbenja, dlako in kožo okrepijo ter jima da prijetno svežino.

 

 

 

ŠAMPON ZOLFO PLUSKREMNI ŠAMPON Z AKTIVNIM KOLOIDNIM ŽVEPLOM IN RASTLINSKIMI PROTEINI

Uravnotežena sestava in visok odstotek aktivnega koloidnega žvepla omogočata učinkovit kozmetično-čistilni tretma, še posebej primeren za prhljaj. Šampon ima učinkovito adjuvantno antiparazitno delovanje.

Navodila za uporabo: Šampon ZOLFO PLUS nanesite na moker kožuh in masirajte, da se malce zapeni. Sperite. Uporabite drugi odmerek in dobro masirajte, dokler ne dobite večje količine pene, pustite 3-4 minute in dobro sperite.

Količina: 250ml – 1000ml

Koda: 170305 – 170306

 

 

ŠAMPON MINERAL PLUS CREAM – za vneto kožo

Namenjen vsem mačkam in psom, ki trpijo zaradi vnete in občutljive kože. Sestavine šampona nežno čistijo ter dajo dlaki mehkobo in sijaj. Šampon je izredno gost in kremen.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo (1:5 oz. po potrebi). Nežno porazdelite in masirajte po vlažnem kožuhu nekaj minut. Sperite z mlačno vodo. Za boljši rezultat zatem uporabite še primeren balzam/masko.

Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 100ml – 1000ml

Koda: 170300 – 170301

170313_Mineral_Plus_Soothing_losjon_150ml

 

 

 

 

MINERAL PLUS SOOTHING LOSJON – preprečuje srbenje vnete kože

Pomirjujoč losjon, posebej oblikovan za odpravljanje srbenja, ki ga povzroči pordela koža živali. Vsebuje Alantoin in sečnino, ki lajšata občutek srbenja in pomagata navlažiti kožo.

Navodila za uporabo: primerno količino losjona nežno vmasirajte v kožo dokler ni popolnoma absorbiran. Losjon uporabite po kopanju s ŠAMPONOM MINERAL PLUS CREAM.

Količina: 150 ml

Koda: 170313

 

 

 

 

OLIGO-ELEMENTI LOSJON – krepitev dlake in dlačnih mešičkov

Losjon primeren za dlako brez leska. Narejen posebej za krepitev dlak in dlačnih mešičkov. S svojo posebno formulo čisti, krepi in tonificira kožo z dodajanjem vitalnosti in sijaja kožuhu.

Navodila za uporabo: primerno količino losjona nežno vmasirajte v kožo. Pokrtačite dlako in posušite. Uporaba OLIGO-ELEMENTOV je priporočljiva enkrat tedensko, za dobo 5 do 6 tednov.

Količina: 150ml

Koda: 170314

 

 

ŠAMPON MINERAL H – proti izpadanju dlake in prhljaju

Šampon za pse in mačke, ki imajo težave s prekomernim izpadanjem dlake, prhljajem  in slabo kvaliteto dlake. Vsebuje izvlečke placente, nežno čisti in krepi dlako. Pomaga preprečevati prekomerno izpadanje dlake in spodbuja ponovno rast dlake.

Navodila za uporabo: v mokro dlako nežno vtrite šampon za nekaj minut, zatem temeljito sperite, krtačite in posušite. Za optimalen rezultat se priporoča ponovitev tretmaja.

Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 250ml – 3000ml

Koda: 170308 – 170309

 

 

 

 

MINERAL H LOSJON – preprečuje izpadanje dlake, krepi kožuh in spodbuja rast dlake

Primeren za pse, ki imajo težave s prekomernim izpadanjem dlake. Vsebuje izvlečke placente, ki krepi kožuh, spodbuja ponovno rast dlake in ji daje sijaj.

Navodila za uporabo: : 1) Visok učinek: v obdobju 2 mesecev, 3 krat tedensko. Losjon razporedite po celotnem kožuhu in nežno masirajte nekaj minut na predelih, ki potrebujejo tretma. Nanesite na opran in suh kožušček ali tik pred pričetkom sušenja. 2) Preventiva: v obdobju 3 mesecev, 1 krat tedensko. Uporabite na enak način kot je opisan pod točko 1).

Količina: 150 ml

Koda: 170315

 

 

 

 

VITAMIN H LOSJON – za krepitev dlake, volumen in sijaj

Losjon narejen za krepitev dlake, z intenzivnim delovanjem, formuliran za revitalizacijo kožuha brez leska. Bogat z hranili. Pomaga pri okrepitvi kožuščka, kateremu doda volumen in sijaj.

Navodila za uporabo: za povečanje učinka delovanja VITAMIN H LOSJONA le tega mešajte s ŠAMPONOM MINERAL H za preprečevanje prekomernega izpadanja dlake. Ali pa prvo uporabite šampon, ga izperite in nato v kožuh nežno vmasirajte VITAMIN H. Možna je tudi izmenična uporaba VITAMIN H LOSJONA in MINERAL H LOSJONA.

Količina: 150ml

Koda: 170316

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA ŠAMPONA IN BALZAMA/MASKE *

  • Primerni za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
  • Za pse in mačke.
  • Za poškodovano in vneto kožo, alergije, srbečica ==> ŠAMPON MINERAL PLUS
  • Za vneto kožo, alergije in alergične reakcije na bolšji pik, srbečica, prhljaj ==> ŠAMPON ZOLFO PLUS
  • Za poškodovano dlako, prhljaj, prekomerno izpadanje dlake, za vzpodbuditev rasti nove dlake ==> ŠAMPON MINERAL H
  • Za odpravljanje in blaženje srbečice, globinsko čiščenje kože ==> MINERAL PLUS SOOTHING LOSJON
  • Za dlako brez leska, za krepitev dlake in dlačnih mešičkov ==> OLIGO-ELEMENTI LOSJON
  • Za težave s prekomernim izpadanjem dlake, spodbuja ponovno rast dlake ==> MINERAL H LOSJON
  • Za krepitev dlake, volumen in sijaj ==> VITAMIN H LOSJON