Mineral Complex

 

      Z NARAVO

 

  NAD TEŽAVAMI

 

S KOŽO IN DLAKO

Profesionalna linija idealna za tretiranje težav kot so srbenje, vneta koža, dlaka brez leska, prekomerno izpadanje dlake, prhljaj ter težave kot posledica zunanjih parazitov. Zahvaljujoč antiseptičnim lastnostim in aktivnim komponentam, kot so ekstrakt placente in aktivno koloidno žveplo omogočajo odstranitev virov draženja, srbenja, dlako in kožo okrepijo ter jima da prijetno svežino.

 

 

 

 

ŠAMPON ZOLFO PLUSKREMNI ŠAMPON Z AKTIVNIM KOLOIDNIM ŽVEPLOM IN RASTLINSKIMI PROTEINI

Uravnotežena sestava in visok odstotek aktivnega koloidnega žvepla omogočata učinkovit kozmetično-čistilni tretma, še posebej primeren za prhljaj. Šampon ima učinkovito adjuvantno antiparazitno delovanje.

Navodila za uporabo: Šampon ZOLFO PLUS nanesite na moker kožuh in masirajte, da se malce zapeni. Sperite. Uporabite drugi odmerek in dobro masirajte, dokler ne dobite večje količine pene, pustite 3-4 minute in dobro sperite.

Količina: 250ml

 

 

 

ŠAMPON MINERAL PLUS CREAM – za vneto kožo

Namenjen vsem mačkam in psom, ki trpijo zaradi vnete in občutljive kože. Sestavine šampona nežno čistijo ter dajo dlaki mehkobo in sijaj. Šampon je izredno gost in kremen.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo (1:5 oz. po potrebi). Nežno porazdelite in masirajte po vlažnem kožuhu nekaj minut. Sperite z mlačno vodo. Za boljši rezultat zatem uporabite še primeren balzam/masko.

Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 100ml – 1000ml – 3000ml

 

 

ŠAMPON MINERAL H – proti izpadanju dlake in prhljaju

Šampon za pse in mačke, ki imajo težave s prekomernim izpadanjem dlake, prhljajem  in slabo kvaliteto dlake. Vsebuje izvlečke placente, nežno čisti in krepi dlako. Pomaga preprečevati prekomerno izpadanje dlake in spodbuja ponovno rast dlake.

Navodila za uporabo: v mokro dlako nežno vtrite šampon za nekaj minut, zatem temeljito sperite, krtačite in posušite. Za optimalen rezultat se priporoča ponovitev tretmaja.

Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 250ml – 3000ml

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA ŠAMPONA IN BALZAMA/MASKE *

  • Primerni za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
  • Za pse in mačke.
  • Za poškodovano in vneto kožo, alergije, srbečica ==> ŠAMPON MINERAL PLUS
  • Za vneto kožo, alergije in alergične reakcije na bolšji pik, srbečica, prhljaj ==> ŠAMPON ZOLFO PLUS
  • Za poškodovano dlako, prhljaj, prekomerno izpadanje dlake, za vzpodbuditev rasti nove dlake ==> ŠAMPON MINERAL H