Mineral Red

 

 

ZA OBČUTLJIVO

 

KOŽO IN DLAKO

 

  SLS FREE

*  Odpre popolnoma novo dimenzijo v proizvodih linij ISB,  zaradi specifičnih kombinacij aktivnih sestavin, ki ne samo prispevajo k dobremu počutju in lepoti hišnega ljubljenčka, temveč omogočajo kopanje in tretiranje kože in dlake z izjemno nežnostjo. S to linijo imamo na voljo proizvode, ki so nežni za kožo živali in primereni za vse tipe dlake psov in mačk ter  ne vsebujejo SLS. (* Sodium Laureth Sulfate). Zahvaljujoč naravnim sestavinam kot sta keratin in kopriva, nežno očistijo ter negujejo občutljivo kožo živali in delujejo nanjo zdravilno*

Derma-Complex-3lt

 

DERMA COMPLEX šampon – SLS FREE

Je prvi kompletno izdelan šampon za male živali, ki ne vsebuje SLSja (Sodium Laureth Sulfate). Zato je zelo nežen za kožo živali in primeren za vse tipe dlake psov in mačk. Zahvaljujoč njegovim naravnim sestavinam kot sta keratin in kopriva, nežno očisti občutljivo kožo živali in deluje nanjo zdravilno. Keratin globoko neguje in nahrani dlako ter obnavlja zaščitno plast kože. S tem poudari lepoto in sijaj kožuha našega hišnega ljubljenčka, hkrati pa ščiti kožo pred okoljskimi toksini in agresivnimi snovmi iz zraka (atmosfere). Pomirjujoče lastnosti koprive pa pomagajo pri zdravljenju ekcemov, izpuščajev, koprivnici, prekomernemu izločanju maščobe in pri zmanjšanju izpadanja dlake, katero naredi mehko in sijočo. Posebna kombinacija teh aktivnih sestavin naredi šampon DERMA COMPLEX kot edinstven izdelek, ki globoko, ampak nežno očisti kožušček in pri tem spoštuje dobro počutje hišnega ljubljenčka. Priporočamo, da po šamponu DERMA COMPLEX uporabite balzam DERMA PLUS.

Navodila za uporabo: z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter s krožnimi gibi nežno masirajte 5 minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Balzama DERMA PLUS Iv San Bernard.

Količina: 300ml – 3000ml

 

 

DERMA PLUS balzam

Ustvarjen, da sledi nežnemu delovanju šampona DERMA COMPLEX. Je močno koncentriran in ob redni uporabi zagotavlja globoko nahranjenje kože ter dlake in njuno dobro stanje, zahvaljujoč njegovim naravnim sestavinam kot sta keratin in kopriva. Z lastnostmi keratina lahko koža ponovno vzpostavi moč in vitalnost, hkrati pa ohranja elastičnost. Pomirjujoče lastnosti koprive pa pomagajo ohranjati mehkobo in preprečujejo izgubo dlak.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona DERMA COMPLEX v vlažno dlako vtrite primerno količino balzama, nežno masirajte. Dlako nežno krtačite proti njenim konicam in tako omogočite balzamu, da se dobro vpije. Pustite 5 minut, če je kožuh močno poškodovan za večji učinek pokrijte psa/mačko z brisačo.

Količine: 300ml – 3000ml

 

 

EXTREME PEELING maska

Nežen gel s piling učinkom, dermatološko testiran in tako ustvarjen kot predpriprava na kopanje, kot predtretma maska. Vsebuje vitaminske mikro delce, ki nežno, ampak učinkovito odstranijo vso nečistočo iz kožuha živali ter hkrati aktivirajo nastajanje novih kožnih celic.

Navodila za uporabo: pred uporabo dobro pretresite. Z mlačno vodo zmočite področje, ki ga je potrebno tretirati ali celotno telo živali in nanj nanesite Extreme peeling. S krožnimi gibi nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Nadaljujte z uporabo šampona DERMA COMPLEX in balzama DERMA PLUS Iv San Bernard.

Količina: 300ml – 3000ml

 

 

DERMA GEL S.O.S – gel iz zdravilnih rastlin

Gel sestavljen iz naravnih aktivnih sestavin zanthalene, ognjiča, kamilice in mentola, zdravilnih rastlin, ki omogočajo dobro počutje in olajšajo srbenje.

Navodila za uporabo: s pomočjo priložene pipete DERMA GEL S.O.S nanesite neposredno na krasto, rano ali srbeče mesto z nežnim dotikom. Prvi dan lahko opisan postopek ponovite trikrat. Ne izpirajte.

Količina: 100ml

Koda: 170408

Derma_Gel_SOS_Iv San Bernard.si

SERUM SK – S KERATINOM IN KOPRIVO 

energijski serum, za krepitev, zgostitev dlak, preprečuje izpadanje dlak

Serum, ki se hitro absorbira, primeren za tanko dlako, ki potrebuje okrepitev kapilarne mase in zgoščevalen učinek. Serum nudi takojšnje pomirjujoče in volumensko delovanje.

Dlaki da energijo, jo okrepi, zgosti, zmanjšuje in preprečuje njeno izpadanje. Njegovo delovanje je pomirjujoče na kožo, dlaki pa daje volumen.

Navodila za uporabo: dobro pretresite. Potrebno količino seruma nanesite direktno na čisto kožo s pomočjo priložene pipete. Masirajte območje, ki potrebuje tretma. Ne izpirajte. Posušite. Priporočljiva je uporaba seruma na vsake dva dni.

Količina: 150 ml

Koda: 170406

SERUM SL – Z VITAMINO B5, SLEZOM IN KAMILICO

pomirjujoč serum, za krhek kožuh, za dermatološke težave

Serum ustvarjen za dlako, ki je poškodovana in krhka.  Sestavljajo ga močna hranila, kot so Panthenol (vitamin B5), slez in kamilica. Idealen za pse in mačke, ki okrevajo po dermatoloških težavah.

Primeren za srbečo kožo, katero pomirja, primeren za uporabo po dermatoloških težavah. Ima funkcijo hidratacije. Tako je primeren za poškodovano kožo in dlako.

Navodila za uporabo: dobro pretresite. Potrebno količino seruma nanesite direktno na čisto kožo s pomočjo priložene pipete. Masirajte območje, ki potrebuje tretma. Ne izpirajte. Posušite. Priporočljiva je uporaba seruma na vsake dva dneva.

 

Količina: 150 ml

Koda: 170407

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA ŠAMPONA IN BALZAMA/MASKE *

  • Primerna za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
  • Za pse in mačke.
  • Za poškodovano kožo in dlako.
  • Za nežno odstranitev nečistoče s kože in aktivacijo novih kožnih celic.
  • KORAK 1: razstrupljanje (detoksikacija) z Extreme peeling masko –> nežno, učinkovito odstrani vso nečistočo iz kožuha živali, aktivira nastajanje novih kožnih celic, deluje regeneracijsko in krepilno na kožo in dlako, dlaki daje mehkobo in sijaj, koži pa blažilni učinek
  • KORAK 2: čiščenje s Šamponom Derma Complex –> za zdravljenje ekcemov, izpuščajev, koprivnice, prekomernega izločanja maščobe in za zmanjšanje izpadanja dlake
  • KORAK 3: hidratacija z Balzamom Derma Plus –> deluje pomirjajoče za kožo, dlaki, da moč, vitalnost, ohranja njeno elastičnost, mehkobo in preprečujejo izgubo dlak
  • DERMA GEL SOS –> olajša srbenje ter zmanjšuje praskanje in grizenje srbeče in razdražene kože, iz naravnih zdravilnih rastlin. Za kraste, površinske rane in srbeča mesta.