Olja

 

 

 

 

OLIGO-ELEMENTI LOSJON – ojačanje dlake in dlačnih mešičkov

Losjon-olje, primeren za dlako brez leska. Narejen posebej za krepitev dlak in dlačnih mešičkov. S svojo posebno formulo čisti, krepi in da koži vitalnost ter dlaki sijaj.

Navodila za uporabo: primerno količino losjona nežno vmasirajte v kožo. Pokrtačite dlako in posušite. Uporaba OLIGO-ELEMENTOV je priporočljiva enkrat tedensko, za dobo 5 do 6 tednov.

Količina: 125ml

 

 

ARGANOVO OLJE 03 – INTENZIVNI TRETMA – BREZ PARABENOV IN SILIKONOV 

Intenzivna nega za vse tipe dlak. Biološko arganovo olje, ki je bogato z vitamini, obnavlja energetske rezerve vlaken dlake ter zagotavlja globoko vlaženje, dlako naredi svilnato in neverjetno sijočo.

Navodila za uporabo: za vzdrževanje in negovanje: dodajte  nekaj kapljic OLJA 03 v MASKO 02 ali v ŠAMPON 01, premešajte in nanesite na kožuh, pustite delovati 2 do 3 minute, sperite. Zaščita: nanesite na čist in suh kožušček in vmasirajte. Ne spirajte.

Količina: 100ml

 

 

K100, naravno palmovo olje

Proizvod razvit z namenom preprečevanja vozlanja dlake. Namenjen dolgodlakim pasmam in za nego razstavnih živali (kot so Shih-Tzu, Lhasa Apso, York Shire Terrier, Koder,….). Spodbuja rast kožuha, kateremu daje naraven videz in ga naredi močnejšega.

Navodila za uporabo: proizvod nanesite na razčesano dlako ter jo zavite v rižev papir. Uporabljajte na tistih predelih živali oz na dlaki, katera želite, da je dobro nahranjena in zaščitena pred lomljenjem.

Količina: 250ml

Koda: 170703