Šampon in Balzam Cristal Clean

 

 

 

ZA BELO IN ČRNO DLAKO

 

 

ŠAMPON CRISTAL CLEAN

Formuliran za odstranitev rumenih madežev iz bele dlake. Njegova naravna, nežna in ne-oksidirajoča formula deluje učinkovito brez draženja kože.

Navodila za uporabo: z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda, pustite delovati 3 minute, nato dobro sperite. Opozorilo: ne nanašajte v oči. V primeru, da izdelek zaide v oči, takoj izperite z veliko količino mlačne vode.

Količine: 500 ml – 1000 ml – 3000 ml

 

 

BALZAM CRISTAL CLEAN

Regenerator ustvarjen za belo dlako. Dlako naredi mehko in jo ščiti pred izsušitvijo. Z odstranjevanjem rumenih madežev vrača dlaki naravno belino.

Navodila za uporabo: po uporabi šampona Cristal Clean, na izpran kožuh nanesite balzam Cristal Clean, vmasirajte, in nato dobro sperite.

Količine: 500 ml – 1000 ml – 3000 ml

 

 

 

DIAMONDS – MILO ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV

Šampon v obliki trdega mila izdelan posebej za odstranjevanje rumenih madežev iz bele dlake, ki nastanejo na bradi, v kotičkih očes, tačkah itd.

Navodila za uporabo: na mokro dlako nanesite proizvod. Počakajte 3 minute in zatem dobro sperite.

Količina: 75gr

 

 

 

PENA CRISTAL CLEAN

Kremasta pena ustvarjena za odstranjevanje rumenih madežev iz bele dlake oz rdečkastih madežev iz črne dlake.

Navodila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite primerno količino produkta na mokro dlako, masirajte, počešite in pustite počivati 5 minut. Nato sperite in posušite. Za maksimalen rezultat predhodno uporabite Šampon in balzam Cristal clean Iv San Bernard.

Količina: 250ml