Šampon in Maska Black Cherry

 

 

 

KRATKA DLAKA

 

 

ŠAMPON BLACK CHERRY (VIŠNJA) – KRATKA DLAKA 

S PROTEINI SVILE IN IZVLEČKOM VIŠNJE – Šampon s proteini svile, posebej narejen za kratkodlake pse in mačke, primeren za pogosto umivanje. Sestavine višnje dlako naredijo mehko, proteini svile pa jo okrepijo in naredijo močno. Dlako naredi vitalno in prožno.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju  1:3 oz. po potrebi. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo ujemajoče Pek Maske Iv San Bernard. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Količine: 500ml

 

 

PEK MASKA BLACK CHERRY (VIŠNJA)  – KRATKA DLAKA 

Z IZVLEČKOM VIŠNJE – Tretma za poživitev in obnovitev dlake, s proteini svile in prijetnim vonjem višnje. Daje vitalnost in mehkobo. Posebej narejena za kratkodlake pse in mačke.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona v vlažno dlako vtrite primerno količino maske, nežno masirajte ter pustite 5-10 minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Profesionalna formula. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Količina: 250ml

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA ŠAMPONA IN BALZAMA/MASKE *

NAJPOGOSTEJŠE PASME: azawakh, basenji, beagle, buldog (ameriški, angleški, francoski), bordojska doga, dalmatinec, doberman, kratkodlaki pointer, kratkodlaka čivava, labradorec, mastifi (bull, neopolitanski, španski, argentinski), mops, nemški bokser, nemška doga, pinč, pit bulterier, rottweiler, srednji angleški hrt, šarpej, gladkodlaki terierji (jack russell, parson, foks, bull, boston, itd.)….ter mešanci s kratko dlako