Serumi in Losjoni

10 v 1 – več stopenjska koncentrirana bogata negovalna formula, UV zaščita

Za izboljšanje zdravja in kvalitete dlake.  Serum, ki nudi takojšnje in spektakularne rezultate. Že en sam nanos proizvoda kožuhu nudi:

1) Antioksidant tretma

2) UVA in UVB zaščito

3) Zaščito pred toploto sušilcev dlake in likalnikov za ravnanje dlake

4) Hitrejše sušenje

5) Nadzor nad kodranjem in statičnostjo dlake

6) Hidratacijo in hranila za dlako

7) Sijaj in lesk

8) Mehko, svilnato dlako

9) Izboljšanje kožuha

10) Zdravje, lepoto in vitalnost

Navodila za uporabo: proizvod nanesite direktno na oprano, z brisačo posušeno dlako pred sušenjem. Ne izpirajte!

Količina: 100ml

 

CAVIAR MIX-NUTRITIVE – hranljivi serum, vitamin F

Serum, ki združuje nežnost ultra lahke kreme in tekočine, ki je bogata z aktivnimi sestavinami kot so: izvlečki kaviarja (Complexe Caviar™), oligopeptidi in rjave alge (mehurjasta haloga), ki nudijo takojšnjo zaščito dlake, jo krepijo, negujejo in obnavljajo. Vitamin F in Omega 3 pomagajo ohranjati pravilno hidratacijo. Mikro-difuzni sistem razpršilke omogoča enakomeren nanos majhne količine izdelka, kateri se hitro absorbira v dlako in jo naredil svilnato ter mehko na otip.

Navodila za uporabo: pred sušenjem Caviar Mix Nutritive enakomerno razpršite. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Za doseganje optimalnih rezultatov priporočamo uporabo v kombinaciji s preostalimi izdelki linije Caviar. Ne izpirajte!

Količina: 100ml

 

 

 

 

OLIGO-ELEMENTI LOSJON – ojačanje dlake in dlačnih mešičkov

Losjon-olje, primeren za dlako brez leska. Narejen posebej za krepitev dlak in dlačnih mešičkov. S svojo posebno formulo čisti, krepi in da koži vitalnost ter dlaki sijaj.

Navodila za uporabo: primerno količino losjona nežno vmasirajte v kožo. Pokrtačite dlako in posušite. Uporaba OLIGO-ELEMENTOV je priporočljiva enkrat tedensko, za dobo 5 do 6 tednov.

Količina: 125ml

 

 

 

 

MINERAL PLUS ANTI-ITCHING LOSJON – preprečuje srbenje vnete kože

Blažilen anti-ich losjon (proti srbenju). Specifičen losjon ustvarjen za odpravljanje srbečice, ki je posledica vnete kože. Poleg globinskega učinka čiščenja kože, losjon daje tudi občutek svežine.

Navodila za uporabo: primerno količino losjona nežno vmasirajte v kožo dokler ni popolnoma absorbiran. Losjon uporabite po kopanju s ŠAMPONOM MINERAL PLUS CREAM.

Količina: 125ml

Koda: 170303

 

 

 

 

MINERAL H LOSJON – preprečuje izpadanje dlake

Primeren za pse, ki imajo težave s prekomernim izpadanjem dlake. Vsebuje izvlečke placente, ki krepi kožuh, spodbuja ponovno rast dlake in ji daje sijaj.

Navodila za uporabo: : 1) Visok učinek: v obdobju 2 mesecev, 3 krat tedensko. Losjon razporedite po celotnem kožuhu in nežno masirajte nekaj minut na predelih, ki potrebujejo tretma. Nanesite na opran in suh kožušček ali tik pred pričetkom sušenja. 2) Preventiva: v obdobju 3 mesecev, 1 krat tedensko. Uporabite na enak način kot je opisan pod točko 1).

Količina: 125ml

Koda:

 

 

 

 

VITAMIN H LOSJON – za krepitev dlake

Losjon narejen za krepitev dlake, z intenzivnim delovanjem, formuliran za revitalizacijo kožuha brez leska. Bogat z hranili. Pomaga pri okrepitvi kožuščka, kateremu doda volumen in sijaj.

Navodila za uporabo: za povečanje učinka delovanja VITAMIN H LOSJONA le tega mešajte s ŠAMPONOM MINERAL H za preprečevanje prekomernega izpadanja dlake. Ali pa prvo uporabite šampon, ga izperite in nato v kožuh nežno vmasirajte VITAMIN H. Možna je tudi izmenična uporaba VITAMIN H LOSJONA in MINERAL H LOSJONA.

Količina: 125ml

Koda: