Spreji

 

 

ATAMI H270, dvokomponentna uravnotežena tekočina/sprej.

Večnamenska, hitro delujoča  in globoko prodirajoča formula za prestrukturiranje dlake na osnovi jojobe, avokadovega olja in bambusovih izvlečkov. Zahvaljujoč njenim sestavinam je idealna za vsakodnevno česanje in razčesavanje vozlov, dlako okrepi ter ji da lesk in volumen.

Navodilo za uporabo: pred uporabo dobro pretresite, da se aktivne sestavine premešajo. Majhno količino poškropite na  dlako. Ne izpirajte.

Količina: 300ml

Koda: 170608

 

 

ESSENSUALS CONDITIONER

Balzam v ekološkem pršilu za rekonstrukcijo dlake, posebej primeren za suho dlako. Dlaki da moč in ji povrne strukturo, olajša česanje dlake, ter naredi kožuh mehak in sijoč.

Navodila za uporabo: proizvod popršite po vlažnem ali suhem kožuhu. Ne izpirajte.

Količina: 250 ml

Koda: 170706

 

 

SiL FIX – EKOLOŠKI LAK

Okolju prijazen lak, ki daje kožuhu gostoto in volumen. Poleg njegovih oblikovalnih lastnosti hkrati tudi izboljšuje kvaliteto kožuha. Njegova posebna sestava daje kožuhu sijaj in izboljša njegovo vodoodpornost, hkrati pa ohranja stabilnost pigmentacije dlake tudi po dolgotrajni izpostavitvi soncu.

Navodilo za uporabo: za doseganje volumna popršite lak po dlaki in počešite. Za fiksacijo dlake le to popršite in pustite, da se posuši. Ne vsebuje plina.

Količina: 250 ml

Koda: 170707