Suhi Šampon Pena

Suhi_šampon_mousse_Iv San Bernard

 

 

 

 

MOUSSETTE – SUHI ŠAMPON V OBLIKI PENE

Suhi šampon v obliki pene, s čistilnim delovanjem. Zahvaljujoč svojim sestavinam kožuh očisti in razmasti ter mu da mehkobo in sijaj.

Navodila za uporabo: Prekrtačite kožuh. Pred uporabo proizvod pretresite. Nanesite ustrezno količino proizvoda in enakomerno porazdelite po kožuhu (odvisno od velikosti hišnih ljubljenčkov od 1 do 3 stiske). Nežno masirajte in preostanek odstranite po 5 minutah s čisto in suho brisačo. Nato ponovno prekrtačite kožuh.

Količina: 250 ml

Koda: 170149

 

 

 

 

 

 

 

MINERAL H MOUSSETTE – ANTI PARAZITNI SUHI ŠAMPON

Suhi šampon – pena z antiseptičnim  in antiparazitnim učinkom | Suhi šampon v obliki pene, narejen na osnovi olja čajevca (Tea Tree Oil), izvlečku  Maleuleca Alternifolia. Pena ima antiseptično delovanje na koži, sluznici in dlaki ter živali ščiti pred zunanjimi zajedavci. Ni škodljiv in ne draži.

Navodila za uporabo: Prekrtačite kožuh. Pred uporabo proizvod pretresite. Nanesite ustrezno količino proizvoda in enakomerno porazdelite po kožuhu. Nežno masirajte in preostanek odstranite po 5 minutah s čisto in suho brisačo. Nato ponovno prekrtačite kožuh.

Količina: 250ml

Koda: 170307

Mineral H Moussette-Antiparazitni suhi šampon_IvSanBernard.si