Težave z alergijo

 

ANTIBAKTERIJSKO DELOVANJE, ZMANJŠEVANJE SRBENJA:

ŠAMPON GINGER & ELDERBERRY (INGVER IN BEZEG) – ČISTILNI UČINEK

Z OCTOPIROX, PROTEINI TER Z IZVLEČKI INGVERJA IN BEZGA – Šampon ima čistilni učinek. Vsebuje posebne snovi, ki pomagajo pri obnovitvi kožuha – kompleks Octopirox. Zagotavlja antibakterijsko delovanje in zmanjšuje srbenje kože. Njegove posebne kozmetične / zdravilne sestavine naredijo kožuh puhast, sijoč in svilnat.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju  1:3 oz. po potrebi. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Maske Ingver in Bezeg Iv San Bernard za povrnitev naravnega sloja maščobe. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Količine: 500ml – 1000ml – 3250ml

Iz linije: FRUIT OF THE GROOMER

 

 

ZA VNETO IN OBČUTLJIVO KOŽO, ZA BAKTERIJSKO VNETJE KOŽO

ŠAMPON MINERAL PLUS CREAM – za vneto kožo

Namenjen vsem mačkam in psom, ki trpijo zaradi vnete in občutljive kože. Sestavine šampona nežno čistijo ter dajo dlaki mehkobo in sijaj. Šampon je izredno gost in kremen.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo (1:5 oz. po potrebi). Nežno porazdelite in masirajte po vlažnem kožuhu nekaj minut. Sperite z mlačno vodo. Za boljši rezultat zatem uporabite še primeren balzam/masko.

Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 100ml – 1000ml – 3000ml

Iz linije: MINERAL COMPLEX

 

 

 

ODPRAVLJANJE PRHLJAJA, ANTIPARAZITNO DELOVANJE, ZA GLIVIČNO VNETJE KOŽE

ŠAMPON ZOLFO PLUSKREMNI ŠAMPON Z AKTIVNIM KOLOIDNIM ŽVEPLOM IN RASTLINSKIMI PROTEINI

Uravnotežena sestava in visok odstotek aktivnega koloidnega žvepla omogočata učinkovit kozmetično-čistilni tretma, še posebej primeren za prhljaj. Šampon ima učinkovito adjuvantno antiparazitno delovanje.

Navodila za uporabo: Šampon ZOLFO PLUS nanesite na moker kožuh in masirajte, da se malce zapeni. Sperite. Uporabite drugi odmerek in dobro masirajte, dokler ne dobite večje količine pene, pustite 3-4 minute in dobro sperite.

Količina: 250ml

Iz linije: MINERAL COMPLEX

ZA NEŽNO IN OBČUTLJIVO KOŽO

DERMA COMPLEX šampon – SLS FREE

Je prvi kompletno izdelan šampon za male živali, ki ne vsebuje SLSja (Sodium Laureth Sulfate). Zato je zelo nežen za kožo živali in primeren za vse tipe dlake psov in mačk. Zahvaljujoč njegovim naravnim sestavinam kot sta keratin in kopriva, nežno očisti občutljivo kožo živali in deluje nanjo zdravilno. Keratin globoko neguje in nahrani dlako ter obnavlja zaščitno plast kože. S tem poudari lepoto in sijaj kožuha našega hišnega ljubljenčka, hkrati pa ščiti kožo pred okoljskimi toksini in agresivnimi snovmi iz zraka (atmosfere). Pomirjujoče lastnosti koprive pa pomagajo pri zdravljenju ekcemov, izpuščajev, koprivnici, prekomernemu izločanju maščobe in pri zmanjšanju izpadanja dlake, katero naredi mehko in sijočo. Posebna kombinacija teh aktivnih sestavin naredi šampon DERMA COMPLEX kot edinstven izdelek, ki globoko, ampak nežno očisti kožušček in pri tem spoštuje dobro počutje hišnega ljubljenčka. Priporočamo, da po šamponu DERMA COMPLEX uporabite balzam DERMA PLUS.

Navodila za uporabo: z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter s krožnimi gibi nežno masirajte 5 minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Balzama DERMA PLUS Iv San Bernard.

Količina: 300ml – 3000ml

Iz linije: MINERAL RED

Derma-Complex-3lt