Težave z dlako

 

ZMANJŠEVANJE IZPADANJA IN KREPITEV DLAKE:

PEK MASKA ORANGE (POMARANČA)

Z IZVLEČKOM POMARANČE – Maska, ki dlako prestrukturira, obnovi in nahrani. Dlako zaščiti in preprečuje njeno izpadanje. Naredi jo svileno in sijočo.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona v vlažno dlako vtrite primerno količino maske, nežno masirajte ter pustite 5-10 minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Profesionalna formula. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Količina: 250ml – 1000ml – 3000ml

Iz linije: FRUIT OF THE GROOMER

 

 

ZA LAŽJE RAZČESAVANJE IN HIDRATACIJO DLAKE:

KREMA PEK balzam, s proteini meda

Za mehčanje in razčesavanje tudi zelo zavozlane dlake. Krema vsebuje sestavine, ki zagotavljajo optimalno vlažnost, elastičnost in mehkobo dlake in kože.

Navodila za uporabo: po končanem šamponiranju kremo nanesite na dlako, vtrite in pustite delovati nekaj minut, nato dlako pokrtačite in sperite z vodo. Uporaba kreme pred razstavo: vmešajte manjšo količino kreme v toplo vodo in jo dobro vtrite v dlako. Dlako posušite brez izpiranja. Medtem, ko se dlaka suši, jo rahlo krtačite, da se balzam dobro absorbira v kožuh. Tako dobi kožuh več volumna.

Količine: 250ml – 1000ml – 5000ml

Iz linije: Traditional

 

ZA OBČUTLJIVO KOŽO IN DEVITALIZIRANO DLAKO, ZA VSE TIPE DLAKE:

pH BALANCE, regenerator za uravnavanje pH kože

Balzam krema za vse pse in mačke z devitalizirano dlako in občutljivo kožo. Ta krema obnavlja naravno zaščitno plast dlake in kože. Vsebuje naravna olja in vitamine, ki dlako ter kožo pravilno negujejo in nahranijo. Krema se hitro absorbira v povrhnjico kože in dlake, ju obnovi, rezultat pa je zdrav in svetleč kožuh.

Navodila za uporabo: psa ali mačko umijte z izbranim Iv San Bernard šamponom in sperite. Kremo nanesite in nežno vmasirajte v dlako in kožo. Pustite delovati 5 minut in sperite. Naknadno uporabite ustrezen Iv San Bernard balzam. Terapija za vzpostavitev pravilnega pH ravnovesja: priporočamo, da kremo nanesete na vlažen kožuh enkrat tedensko, vmasirajte, pustite delovati 5 minut, sperite in posušite.

Količine: 500ml – 1000ml – 3000ml

Iz linije: Traditional

 

 

DERMATOLOŠKI TRETMA ZA OBČUTLJIVO KOŽO IN DLAKO, ZA VSE TIPE DLAKE:

EXTREME PEELING maska

Nežen gel s piling učinkom, dermatološko testiran in tako ustvarjen kot predpriprava na kopanje, kot predtretma maska. Vsebuje vitaminske mikro delce, ki nežno, ampak učinkovito odstranijo vso nečistočo iz kožuha živali ter hkrati aktivirajo nastajanje novih kožnih celic.

Navodila za uporabo: pred uporabo dobro pretresite. Z mlačno vodo zmočite področje, ki ga je potrebno tretirati ali celotno telo živali in nanj nanesite Extreme peeling. S krožnimi gibi nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Nadaljujte z uporabo šampona DERMA COMPLEX in balzama DERMA PLUS Iv San Bernard.

Količina: 300ml – 3000ml

Iz linije: RED MINERAL

 

DELUJE POMIRJAJOČE NA OBČUTLJIVO KOŽO, GLOBO HRANI KOŽO IN DLAKO

DERMA PLUS balzam

Ustvarjen, da sledi nežnemu delovanju šampona DERMA COMPLEX. Je močno koncentriran in ob redni uporabi zagotavlja globoko nahranjenje kože ter dlake in njuno dobro stanje, zahvaljujoč njegovim naravnim sestavinam kot sta keratin in kopriva. Z lastnostmi keratina lahko koža ponovno vzpostavi moč in vitalnost, hkrati pa ohranja elastičnost. Pomirjujoče lastnosti koprive pa pomagajo ohranjati mehkobo in preprečujejo izgubo dlak.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona DERMA COMPLEX v vlažno dlako vtrite primerno količino balzama, nežno masirajte. Dlako nežno krtačite proti njenim konicam in tako omogočite balzamu, da se dobro vpije. Pustite 5 minut, če je kožuh močno poškodovan za večji učinek pokrijte psa/mačko z brisačo.

Količine: 300ml – 3000ml

Iz linije: MNERAL RED

 

 

 

PURIFYING MASKA – z glino iz Mrtvega morja

Vitalni tretma za suho kožo in dlako brez leska. Maska očisti kožo in regenerira dlako s svojim hranilnim delovanjem.

Navodila za uporabo: kožuh operite s Purifying šamponom Iv San Bernard, sperite in nato nanj nanesite Purifying masko. Nežno jo vmasirajte v kožuh, pustite delovati nekaj minut, prečešite in dobro izperite.

Količina: 500ml

Koda: 170702

Iz linije: TECHNIQUE

VLAŽI IZSUŠENO DLAKO, OMOGOČA LAŽJE RAZČESOVANJE, PREPREČUJE NASTAJANJE VOZLOV

K 101 BALZAM, za razčesavanje z avokadovim oljem

Specialni proizvod, ki naredi dlako svetlečo in svilnato. Zahvaljujoč svojim lastnostim izsušeno dlako navlaži, jo naredi bleščečo in voljno, lažjo za česanje in negovanje ter preprečuje nastajanje vozlov. K 101 vam olajša nego.

Navodila za uporabo: v primeru zelo zavozlane dlake, katero ne želite odstraniti, proizvod uporabite na suhi dlaki. Odrežite najhujše vozle, K101 zmešajte z toplo vodo v razmerju 1:1 in nanesite na dlako. V primeru zavozlanega kožuha pustite proizvod delovati eno uro. Sperite, zmešajte K 101 s toplo vodo v razmerju 1:1, nanesite ter pustite delovati nekaj minut. Sperite in posušite. Odvisno od uporabljene količine proizvoda izpiranje morda ne bo potrebno (kadar uporabite mešanico z 90% vode).

Količna: 500ml

Iz linije: TECHNIQUE