Za volumen dlake

 

 

* DLAKO HIDRATIRA IN JI DA VOLUMEN *

KREMA PEK balzam, s proteini meda

Za mehčanje in razčesavanje tudi zelo zavozlane dlake. Krema vsebuje sestavine, ki zagotavljajo optimalno vlažnost, elastičnost in mehkobo dlake in kože.

Navodila za uporabo: po končanem šamponiranju kremo nanesite na dlako, vtrite in pustite delovati nekaj minut, nato dlako pokrtačite in sperite z vodo. Uporaba kreme pred razstavo: vmešajte manjšo količino kreme v toplo vodo in jo dobro vtrite v dlako. Dlako posušite brez izpiranja. Medtem, ko se dlaka suši, jo rahlo krtačite, da se balzam dobro absorbira v kožuh. Tako dobi kožuh več volumna.

Količine: 250ml – 1000ml – 5000ml

 

 

 

* ZA STYLING PRED RAZSTAVO, DLAKI DA VOLUMEN *

PENA 04 VOLUMEN PLUS – Z ARGANOVIM OLJEM

Dlako naredi mehko in ji da volumen, ter jo globoko nahrani in neguje zahvaljujoč arganovem olju.

Navodila za uporabo: nežno obrišite kožuh z brisačo ter nanesite peno o4 volumen plus na vlažen kožuh.

Količina: 300ml

Koda: 170907

 

* DLAKI DAJE LESK IN VOLUMEN *

ATAMI H270, dvokomponentna uravnotežena tekočina/sprej.

Večnamenska, hitro delujoča  in globoko prodirajoča formula za prestrukturiranje dlake na osnovi jojobe, avokadovega olja in bambusovih izvlečkov. Zahvaljujoč njenim sestavinam je idealna za vsakodnevno česanje in razčesavanje vozlov, dlako okrepi ter ji da lesk in volumen.

Navodilo za uporabo: pred uporabo dobro pretresite, da se aktivne sestavine premešajo. Majhno količino poškropite na  dlako. Ne izpirajte.

Količina: 100 ml – 300ml

Koda: 170611 – 170608

 

 

* DLAKI DA STRUKTURO IN VOLUMEN *

ESSENSUALS CONDITIONER

Balzam v ekološkem pršilu za rekonstrukcijo dlake, posebej primeren za suho dlako. Dlaki da moč in ji povrne strukturo, olajša česanje dlake, ter naredi kožuh mehak in sijoč.

Navodila za uporabo: proizvod popršite po vlažnem ali suhem kožuhu. Ne izpirajte.

Količina: 250 ml

Koda: 170706

 

* ZA OBLIKOVANJE IN VOLUMEN DLAKE *

SiL FIX – EKOLOŠKI LAK

Okolju prijazen lak, ki daje kožuhu gostoto in volumen. Poleg njegovih oblikovalnih lastnosti hkrati tudi izboljšuje kvaliteto kožuha. Njegova posebna sestava daje kožuhu sijaj in izboljša njegovo vodoodpornost, hkrati pa ohranja stabilnost pigmentacije dlake tudi po dolgotrajni izpostavitvi soncu.

Navodilo za uporabo: za doseganje volumna popršite lak po dlaki in počešite. Za fiksacijo dlake le to popršite in pustite, da se posuši. Ne vsebuje plina.

Količina: 250 ml

Koda: 170707