Za vse tipe dlake in kože

 

 

ŠAMPON GREEN CAVIAR – SLS/EDTA FREE – z izvlečkom zelenega kaviarja in vitaminom F

Primeren za vse tipe dlake, nežno čisti in obogati dlako. Ekstrakt Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar) pomaga revitalizirati kožuh živali zahvaljujoč svojim koristnim lastnostim. Vitamin F prispeva k hidraciji, dlako naredi mehko in bolj sijočo. Ne vsebuje SLS (Sodium Laureth Sulfat) in EDTA silikonov.

Navodila za uporabo: šampon nanesite na moker kožuh, ga nežno vtrite in izperite. Nadaljujete z uporabo balzama Green Caviar. Priprava na razstavo: priporočamo, da začnete s tretmajem  dlake in kože najmanj 45 dni pred tekmovanjem in to ponovite 3-krat v kombinaciji z drugimi proizvodi Green Caviar linije za najboljše rezultate.

Količina: 300ml – 1000ml – 3000ml

 

 

 

NEGOVALNI ŠAMPON 01 – BREZ SLS IN PARABENOV Z ARGANOVIM OLJEM IN MATIČNIMI CELICAMI GROZDJA, UV ZAŠČITA.

Šampon 01 je primeren za vse vrste dlake. Njegovo delovanje kožuh ščiti in nežno čisti ter mu daje sijaj in lesk. Vsebuje biološko arganovo olje, ki kožuh hrani in neguje, oligo-elementi iz morske alge pa nudijo takojšnji sijaj. Matične celice grozdja kožuh ščitijo pred staranjem in UV žarki.

Navodila za uporabo: na moker kožuh nanesite šampon, ga nežno vmasirajte in dobro sperite. Nato nanesite Masko 02.

Količina: 250ml – 1000 ml – 3000ml

PROTECTIVE SHIELD ŠAMPON – SLS FREE / EDTA FREE

Šampon deluje kot zaščitni ščit kožuha. Vsebuje izvlečka evkaliptusa in mete, ki delujeta kot naravna repelenta za odganjane bolh, klopov in drugih zunanjih zajedalcev na kožuhu. Prijeten in balansiran proizvod, ki daje svež vonj.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju  1:1. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Protective Balzama Iv San Bernard za povrnitev naravnega sloja maščobe.

Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Opozorilo: ker šampon ne vsebuje škodljivega sodium lauryl sulfata se posledično manj peni,vendar zaradi tega ne potrebujete uporabiti večje količine šampona!

Količina: 300 ml – 5000 ml

 

PURIFYING ŠAMPON – z glino iz Mrtvega morja.

Izjemno hranilna formula, izdelana iz GLINE Mrtvega morja, nežno čisti kožo in dlako živali. Primeren za vse tipe kože in dlake,  odstranjuje naloženo umazanijo in druge nezaželene substance, zmanjšuje naelektrenost dlake in naredi kožuh mehak in svetleč.

Navodila za uporabo: na moker kožuh nanesite glede na tip kožuha specifični Iv San Bernard šampon. Na kožuh nanesite primerno količino Purifying šampona, ga nežno vmasirajte in dobro sperite. Za dosego najboljših rezultatov v volumnu in sijaju priporočamo nato še uporabo Purifying maske.

Količina: 1000ml – 5000ml

 

 

MOUSSETTE – SUHI ŠAMPON V OBLIKI PENE

Suhi šampon v obliki pene, s čistilnim delovanjem. Zahvaljujoč svojim sestavinam kožuh očisti in razmasti ter mu da mehkobo in sijaj.

Navodila za uporabo: Prekrtačite kožuh. Pred uporabo proizvod pretresite. Nanesite ustrezno količino proizvoda in enakomerno porazdelite po kožuhu (odvisno od velikosti hišnih ljubljenčkov od 1 do 3 stiske). Nežno masirajte in preostanek odstranite po 5 minutah s čisto in suho brisačo. Nato ponovno prekrtačite kožuh.

Količina: 250 ml

Koda: 170149