Zobna higiena

Mars Solingen orodje za higieno zob

Dleto za odstranjevanje zobnega kamna – desni

Dleto, odstranjevalec zobnega kamna, strgalo za zobe,  se uporablja za odstranjevanje škodljivega nakopičenega zobnega kamna. Izdelano iz nerjavečega jekla v Nemčiji. To je profesionalni in kirurški izdelek. Ta čistilec zob je izdelan iz kirurškega, visokokakovostnega nerjavečega jekla. Sprednji del je utrjen in nabrušen. Desna uporaba. Primerno za čiščenje zob psom, mačkam in konjem.

Koda: M105

Dleto za odstranjevanje zobnega kamna – levi

Dleto, odstranjevalec zobnega kamna, strgalo za zobe,  se uporablja za odstranjevanje škodljivega nakopičenega zobnega kamna. Izdelano iz nerjavečega jekla v Nemčiji. To je profesionalni in kirurški izdelek. Ta čistilec zob je izdelan iz kirurškega, visokokakovostnega nerjavečega jekla. Sprednji del je utrjen in nabrušen. Leva uporaba. Primerno za čiščenje zob psom, mačkam in konjem.

Koda: M106

Dleto za odstranjevanje zobnega kamna – dvojni

Dleto, odstranjevalec zobnega kamna, strgalo za zobe,  se uporablja za odstranjevanje škodljivega nakopičenega zobnega kamna. Izdelano iz nerjavečega jekla v Nemčiji. To je profesionalni in kirurški izdelek. Ta čistilec zob je izdelan iz kirurškega, visokokakovostnega nerjavečega jekla. Sprednji del je utrjen in nabrušen. Obojestranska uporaba. Primerno za čiščenje zob psom, mačkam in konjem.

Koda: M110

Dleto za odstranjevanje zobnega kamna – veliki lok

Dleto, odstranjevalec zobnega kamna, strgalo za zobe,  se uporablja za odstranjevanje škodljivega nakopičenega zobnega kamna. Izdelano iz nerjavečega jekla v Nemčiji. To je profesionalni in kirurški izdelek. Ta čistilec zob je izdelan iz kirurškega, visokokakovostnega nerjavečega jekla. Sprednji del je utrjen in nabrušen. Oblika je velikega loka. Primerno za medzobne prostore psov, mačk in konj.

Koda: M127

Dleto za odstranjevanje zobnega kamna – mali lok

Dleto, odstranjevalec zobnega kamna, strgalo za zobe,  se uporablja za odstranjevanje škodljivega nakopičenega zobnega kamna. Izdelano iz nerjavečega jekla v Nemčiji. To je profesionalni in kirurški izdelek. Ta čistilec zob je izdelan iz kirurškega, visokokakovostnega nerjavečega jekla. Sprednji del je utrjen in nabrušen. Oblika je maliega loka. Primerno za medzobne prostore psov, mačk in konj.

Koda: M129