Atami

 

 

 

100 % MOČ NARAVE:

* jojoba, avokadovo olje, bambusovi izvlečki, rdeča glina iz Mrtvega morja,

čisti ekstrakt Ginko Biloba, ozonizirano biološko oljčno olje *

 

 

ATAMI H270, dvokomponentna uravnotežena tekočina/sprej.

Večnamenska, hitro delujoča  in globoko prodirajoča formula za prestrukturiranje dlake na osnovi jojobe, avokadovega olja in bambusovih izvlečkov. Zahvaljujoč njenim sestavinam je idealna za vsakodnevno česanje in razčesavanje vozlov, dlako okrepi ter ji da lesk in volumen.

Navodilo za uporabo: pred uporabo dobro pretresite, da se aktivne sestavine premešajo. Majhno količino poškropite na  dlako. Ne izpirajte.

Količina: 100 ml in 300ml

 

ATAMI CLAY, intenzivni tretma iz gline Mrtvega Morja (za terapije / detox)

Atami Red Clay – Rdeča glina iz Mrtvega morja je kozmetični izdelek, funkcionalen in naraven. Formuliran z naravnimi surovimi sestavinami, ki so skrbno izbrane in pridobljene z ekstremno skrbjo. Ta izdelek je izredno učinkovit in odlično toleriran s strani vseh tipov dlake in kože.

Navodila za uporabo: Atami Red Clay enakomerno nanesite in porazdelite na področjih, ki potrebujejo tretma. Če celoten kožuh potrebuje tretma, priporočamo mešanje Atami Red Clay s čistim ekstraktom Ginko Biloba, mešanico pustite na kožuhu 1o minut in nato sperite. Nego nadaljujte s šamponom in balzamom Iv San Bernard primernim za tip dlake in kože.

Količina: 250g

Koda: 170607

 

GINKO OIL – ČISTI EKSTRAKT GINKGO BILOBA

Ginkgo Biloba je znan po svoji sposobnosti pri preprečevanju staranja kože. Je naravni relaksant za mišice, protivnetno sredstvo in pomaga izboljšati kapilarno cirkulacijo. Sodeluje pri vzdrževanju in rasti dlak ter pomaga uravnavati izločanje lojnic.

Navodilo za uporabo: Zmešajte z Atami šamponom ali balzamom Iv San Bernardom ali pa ga nanesite neposredno na kožuh za direktno in nežno delovanje. Odličen proizvod za mešanje z Atami Red Clay – glina iz mrtvega morja.

Količina: 300ml

Koda: 170606

 

ATAMI OZONIZIRANO BIOLOŠKO OLJČNO OLJE

Atami Ozonizirano biološko oljčno olje oksigenira kožo naših hišnih ljubljenčkov, ima  anti-radikalni in razkužilni učinek, ter neguje dlako. Ščiti pred UVA, UVB in IR žarki.

Navodilo za uporabo: Zmešajte 5 ml ozoniziranega olja s 50 ml šampona specifičnega za določen tip kožuha. Opozorilo: šampon bo postal moten in ne bo proizvajal pene. Nežno vmasirajte v kožuh. Na ta način bo šampon globinsko čistil (deep cleaning učinek) in deloval kot nežna anti-bakterijska snov. Dobro sperite. Dodajte 5 ml ozoniziranega olja v balzam, specifičnega za določen tip kožuha. Masirajte in pustite delovati 5 minut. Dobro sperite.

Količina: 300ml

Koda: 170610

 

ATAMI RELAX TABLETE 8 tablet, mineralna kopel

Sproščujoče šumeče tablete za dobro počutje naredijo dlako dišečo in dobro tretirano zahvaljujoč sestavinam, bogatimi z minerali in parfumi. Tonizirajo kožo in dlako med obdobji menjavanja dlake, med stresnimi obdobji in med obdobji okrevanja.

Navodilo za uporabo: Raztopite eno tableto v 500 ml tople vode. Ko se tableta raztopi, mešanico vode počasi polivajte po hrbtu psa ali mačke, masirajte dlako in kožo, nato posušite.

Količina: 8 x 25 g

Koda: 170609

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA PROIZVODA *

 • Primerna linija za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
 • Za pse in mačke.
 • ATAMI H270 ==> Primerna za vsakodnevno česanje za srednje dolgodlake in dolgodlake.
 • ATAMI H270 ==> Omogoča lažje razčesovanje vozlov in preprečuje nastanek le teh.
 • ATAMI H270 ==> Dlako krepi in ji daje lesk in volumen.
 • ATAMI H270 ==> Preprečuje naelektrenost dlake.
 • ATAMI RED CLAY ==> Za terapije in detox kožuha, naraven izdelek, nežen za vse tipe kožuhov
 • GINKO OLJE ==> preprečevanje staranja kože, naravni relaksant za mišice
 • GINKO OLJE ==> protivnetni učinek, izboljšuje kapilarno cirkulacijo
 • GINKO OLJE ==>za vzdrževanje in rast dlak, uravnavanje izločanja lojnic
 • OLJČNO OLJE ==> anti-radikalni in razkužilni učinek, oksigenizira kožo
 • OLJČNO OLJE ==> zaščita pred UVA, UVB in IR žarki