Black Passion

ARGANOVO OLJE – DARILO NARAVE

Arganovo drevo, ki raste v Maroku velja za čudež narave. Iz njegovih jedrc pridobivajo olje, ki je izredno cenjeno zaradi svojih zdravilnih lastnosti. Linija Black Passion je primerna za vse tipe kožuhov, katerim  daje izjemen sijaj in mehkobo, zahvaljujoč biološkemu arganovemu olju in matičnim celicam grozdja. Njeno delovanje kožuh ščiti in nežno čisti ter mu daje sijaj in lesk. Biološko arganovo olje ki je bogato z Vitaminom E (naravni antioksidant) ščiti dlako pred prostimi radikali, kožuh hrani in neguje, oligo-elementi iz morske alge pa nudijo takojšnji sijaj. Matične celice grozdja kožuh ščitijo pred staranjem in UV žarki.

SLS, EDTA, SILIKON in PARABEN FREE

 

 

NEGOVALNI ŠAMPON 01 – BREZ SLS IN PARABENOV Z ARGANOVIM OLJEM IN MATIČNIMI CELICAMI GROZDJA, UV ZAŠČITA.

Šampon 01 je primeren za vse vrste dlake. Njegovo delovanje kožuh ščiti in nežno čisti ter mu daje sijaj in lesk. Vsebuje biološko arganovo olje, ki kožuh hrani in neguje, oligo-elementi iz morske alge pa nudijo takojšnji sijaj. Matične celice grozdja kožuh ščitijo pred staranjem in UV žarki.

Navodila za uporabo: na moker kožuh nanesite šampon, ga nežno vmasirajte in dobro sperite. Nato nanesite Masko 02.

Količina: 250ml – 1000ml

Koda: 170900 – 170901

 

 

ENERGIJSKA MASKA 02 – BREZ PARABENOV IN SILIKONOV 

Z ARGANOVIM OLJEM IN MATIČNIMI CELICAMI GROZDJA, UV ZAŠČITA. Maska 02 nudi dlaki izjemen sijaj in mehkobo, zahvaljujoč biološkemu arganovemu olju in matičnim celicam grozdja. Maska zagotavlja zaščito in obnovo strukture dlake in kože, preprečuje prezgodnje staranje in ščiti pred poškodbami UV žarkov. Mineralne soli se remineralizirajo in dajejo dlaki takojšenj sijaj.

Navodila za uporabo: po uporabi  ŠAMPONA 01 nanesite MASKO 02 na dlako in nežno vmasirajte za boljšo absorpcijo. Za večji učinek masko pustite na kožuhu nekaj minut in nato temeljito sperite.

Količina: 250ml – 1000ml

Koda: 170903 – 170904

 

 

ARGANOVO OLJE 03 – INTENZIVNI TRETMA – BREZ PARABENOV IN SILIKONOV 

Intenzivna nega za vse tipe dlak. Biološko arganovo olje, ki je bogato z vitamini, obnavlja energetske rezerve vlaken dlake ter zagotavlja globoko vlaženje, dlako naredi svilnato in neverjetno sijočo.

Navodila za uporabo: za vzdrževanje in negovanje: dodajte  nekaj kapljic OLJA 03 v MASKO 02 ali v ŠAMPON 01, premešajte in nanesite na kožuh, pustite delovati 2 do 3 minute, sperite. Zaščita: nanesite na čist in suh kožušček in vmasirajte. Ne spirajte.

Količina: 100ml

Koda: 170906

 

 

PENA 04 VOLUMEN PLUS – Z ARGANOVIM OLJEM

Dlako naredi mehko in ji da volumen, ter jo globoko nahrani in neguje zahvaljujoč arganovem olju.

Navodila za uporabo: nežno obrišite kožuh z brisačo ter nanesite peno o4 volumen plus na vlažen kožuh.

Količina: 300ml

Koda: 170907

 

 

PARFUM “LUPIN” – BREZ ALKOHOLA

Eksotična in elegantna dišava. Zahvaljujoč posebni formuli brez alkohola ne draži občutljivega voha živali in tako naredi ta parfum idealen tudi za občutljivo in nežno kožo. Mineralne soli se remineralizirajo in dajejo dlaki takojšenj sijaj.

Navodila za uporabo: pred uporabo dobro pretresite, razpršite na kožuh živali z razdalje 15-20 cm, izogibajte se stika z očmi.

Količina: 150ml

Koda: 170908

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA PROIZVODA *

  • Primerna za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
  • Za pse in mačke.
  • Za razstavne pse in mačke.
  • ŠAMPON ==> kožuh ščiti pred staranjem in UV žarki, nežno čisti ter mu daje sijaj in lesk. BREZ SLS IN EDTA.
  • MASKA ==> zaščita in obnova strukture dlake in kože, preprečuje prezgodnje staranje in ščiti pred poškodbami UV žarkov, dlaki daje izjemen sijaj in mehkobo. BREZ PARABENOV IN SILIKONOV
  • ARGANOVO OLJE ==> bogato z vitamini, obnavlja energetske rezerve vlaken dlake ter zagotavlja globoko vlaženje, dlako naredi svilnato in neverjetno sijočo. BREZ PARABENOV IN SILIKONOV
  • PENA ==> dlako hrani, neguje, jo naredi prožno in ji da VOLUMEN. Zelo primerna za oblikovanje in volumen dlake razstavnih psov in mačk.
  • Omogoča lažje česanje dlake.
  • Izjemen sijaj in mehkoba, dlako ščiti pred prostimi radikali,  hrani in neguje, ter nudi takojšnji sijaj. Zaščita pred staranjem in UV žarki.