Proti parazitom

         

      Z NARAVO

 

            NAD

 

 BOLHE IN KLOPE

 

 

PROTECTIVE SHIELD ŠAMPON – SLS FREE / EDTA FREE

Šampon deluje kot zaščitni ščit kožuha. Vsebuje izvlečka evkaliptusa in mete, ki delujeta kot naravna repelenta za odganjane bolh, klopov in drugih zunanjih zajedalcev na kožuhu. Prijeten in balansiran proizvod, ki daje svež vonj.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju  1:1. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Protective Balzama Iv San Bernard za povrnitev naravnega sloja maščobe.

Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Opozorilo: ker šampon ne vsebuje škodljivega sodium lauryl sulfata se posledično manj peni,vendar zaradi tega ne potrebujete uporabiti večje količine šampona!

Količina: 300 ml – 5000 ml

 

 

 

 

ŠAMPON ZOLFO PLUSKREMNI ŠAMPON Z AKTIVNIM KOLOIDNIM ŽVEPLOM IN RASTLINSKIMI PROTEINI

Uravnotežena sestava in visok odstotek aktivnega koloidnega žvepla omogočata učinkovit kozmetično-čistilni tretma, še posebej primeren za prhljaj. Šampon ima učinkovito adjuvantno antiparazitno delovanje.

Navodila za uporabo: Šampon ZOLFO PLUS nanesite na moker kožuh in masirajte, da se malce zapeni. Sperite. Uporabite drugi odmerek in dobro masirajte, dokler ne dobite večje količine pene, pustite 3-4 minute in dobro sperite.

Količina: 250ml

Mineral H Moussette-Antiparazitni suhi šampon_IvSanBernard.si

 

 

 

 

 

 

MINERAL H MOUSSETTE – ANTI PARAZITNI SUHI ŠAMPON

Suhi šampon – pena z antiseptičnim  in antiparazitnim učinkom | Suhi šampon v obliki pene, narejen na osnovi olja čajevca (Tea Tree Oil), izvlečku  Maleuleca Alternifolia. Pena ima antiseptično delovanje na koži, sluznici in dlaki ter živali ščiti pred zunanjimi zajedavci. Ni škodljiv in ne draži.

Navodila za uporabo: Prekrtačite kožuh. Pred uporabo proizvod pretresite. Nanesite ustrezno količino proizvoda in enakomerno porazdelite po kožuhu. Nežno masirajte in preostanek odstranite po 5 minutah s čisto in suho brisačo. Nato ponovno prekrtačite kožuh.

Količina: 250ml

Koda: 170307

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA ŠAMPONA  *

  • Primerna za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
  • Za pse in mačke.
  • Naravni repelent za zunanje zajedalce: bolhe, klopi,…
  • Dekongestiven učinek na kožo.
  • Omogoča lažje česanje dlake.
  • Nahranitev dlake in kože, dlaki daje sijaj.
  • Za vneto kožo, alergije in alergične reakcije na bolšji pik, srbečica, prhljaj ==> ŠAMPON ZOLFO PLUS
  • Za pse, mačke, kunce, morske prašičke, hrčke,.. ==> MINERAL H MOUSSETTE – ANTI PARAZITNI SUHI ŠAMPON