Kdo smo

Iv San Bernard | SiM on Line d.o.o.

 

 Leta 2005 smo kot prvi v zgodovini Slovenije organizirali prvo strokovno izobraževanje za profesionalne pasje frizerje in negovalce malih živali. Vse od takrat se trudimo, da se nivo znanja v pasjih salonih izboljšuje in dviga na višjo strokovno raven ter s tem pomagamo pri doseganju bolj strokovnega opravljanja dela in storitev. Od leta 2005 smo tudi sestavni del svetovno znane AKADEMIJE Iv San Bernard in s sodelovanjem več kot 20 strokovnjakov iz celotnega sveta širimo in prenašamo znanje naprej. Z našo ekipo mednarodnih šampionov in specialistov z različnih področji striženja in “master” tehnik oblikovanja izobražujemo s poudarkom na pravilnih tehnikah nege na področju dermatologije, dermakozmetologije in ozonoterapije. Podjetje Iv San Bernard tako znova in znova dokazuje, da je vodilno na področju pravilne oskrbe in nege malih živali, s produkti prijaznimi do živali in okolja, ter s svojo usmerjenostjo k pravilni uporabi produktov za nego kože in dlake, tehnično podporo in naprednim izobraževanjem tako profesionalnih uporabnikov kot tudi ostalih ljubiteljev in lastnikov malih živali.

 S profesionalno nego malih živali se ukvarjamo že vrsto let. Prvi salon smo odprli že leta 1998, od leta 2000 pa smo aktivni na področju kinologije, vzreje in priprave psov na razstave in vzrejne preglede ter na področju razstavljanja psov lastne vzreje.

 Vsakodnevno z velikim veseljem opravljamo svoje delo, se redno udeležujemo seminarjev, razstav in svoje znanje krepimo tudi na področju vzreje in genetike. Za nami je že precejšnja številka pasjih razstav na področju Slovenije in celotne Evrope z zavidljivimi doseženimi rezultati. Prav tako so bogate tudi izkušnje s področja vzreje in genetike iz prve roke, saj smo vzreditelji že več kot 20 legel. Od leta 2005 organiziramo različne tečaje, seminarje in delavnice v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki s področja nege malih živali. Stalno in tesno sodelujemo tudi s podjetjem Iv San Bernard in njihovo svetovno priznano Grooming Akademijo Iv San Bernard.

 Naš cilj je nuditi podporo našim poslovnim partnerjem – pasjim frizerjem z nudenjem različnih vrst izobraževanj, s tehnično podporo pri pravilni uporabi kozmetike in orodja, da lahko svoje delo opravljajo s čim večjim veseljem, čim lažje in čim kvalitetnejše.

 

Prodaja Profesionalne kozmetike, orodja in opreme za nego malih živali

Svetovanje pri izbiri ustrezne kozmetike, orodja in opreme za nego Vašega ljubljenčka

 

 

Podpora poslovnim partnerjem

 

Nudenje različnih vrst izobraževanj s področja profesionalne nege malih živali

Tehnična podpora za pravilno uporabo kozmetike, orodja in opreme za nego malih živali

28424227_2063385307011373_6462936136004035194_o
Potrebujete pomoč ali svetovanje?

info@ivsanbernard.si

 

 

Imate salon za nego malih živali, veterino, trgovino, ste vzreditelj ter želite tržiti in uporabljati naše izdelke? Ste naš poslovni partner ali to želite postati?

Kontaktirajte nas na : info@ivsanbernard.si

O PODJETJU

SiM on Line, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.

Vitovlje 45 f

5261 ŠEMPAS

Slovenija

 

T: 00386 (0)5 17 48 064

email: info@ivsanbernard.si

 

ID za DDV: SI 30809517

Matična št.: 7282354000