Šampon in Maska Ginger & Elderberry

 

ANTI-BAKTERIJSKO DELOVANJE

           ZMANJŠUJE SRBENJE

 

ŠAMPON GINGER & ELDERBERRY (INGVER IN BEZEG) – ČISTILNI UČINEK

Z OCTOPIROX, PROTEINI TER Z IZVLEČKI INGVERJA IN BEZGA – Šampon ima čistilni učinek. Vsebuje posebne snovi, ki pomagajo pri obnovitvi kožuha – kompleks Octopirox. Zagotavlja antibakterijsko delovanje in zmanjšuje srbenje kože. Njegove posebne kozmetične / zdravilne sestavine naredijo kožuh puhast, sijoč in svilnat.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju  1:3 oz. po potrebi. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Maske Ingver in Bezeg Iv San Bernard za povrnitev naravnega sloja maščobe. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Količine: 500ml – 1000ml – 3250ml

 

 

PEK MASKA GINGER & ELDERBERRY (INGVER IN BEZEG) – ČISTILNI UČINEK

ZMANJŠUJE SRBENJE KOŽE, Z IZVLEČKI INGVERJA IN BEZGA – Zagotavlja antibakterijsko delovanje in zmanjšuje srbenje kože. Njegove posebne kozmetične / zdravilne sestavine naredijo kožuh puhast, sijoč in svilnat.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona v vlažno dlako vtrite primerno količino maske, nežno masirajte ter pustite 5-10 minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Profesionalna formula. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Količine: 250ml – 1000ml – 3000ml