Težave z alergijo

 

ANTIBAKTERIJSKO DELOVANJE, ZMANJŠEVANJE SRBENJA:

PEK MASKA GINGER & ELDERBERRY (INGVER IN BEZEG) – ČISTILNI UČINEK

ZMANJŠUJE SRBENJE KOŽE, Z IZVLEČKI INGVERJA IN BEZGA – Zagotavlja antibakterijsko delovanje in zmanjšuje srbenje kože. Njegove posebne kozmetične / zdravilne sestavine naredijo kožuh puhast, sijoč in svilnat.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona v vlažno dlako vtrite primerno količino maske, nežno masirajte ter pustite 5-10 minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Profesionalna formula. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Količine: 250ml – 1000ml – 3000ml

Iz linije: FRUIT OF THE GROOMER

 

ZA OBČUTLJIVO KOŽO IN DEVITALIZIRANO DLAKO, ZA VSE TIPE DLAKE:

pH BALANCE, regenerator za uravnavanje pH kože

Balzam krema za vse pse in mačke z devitalizirano dlako in občutljivo kožo. Ta krema obnavlja naravno zaščitno plast dlake in kože. Vsebuje naravna olja in vitamine, ki dlako ter kožo pravilno negujejo in nahranijo. Krema se hitro absorbira v povrhnjico kože in dlake, ju obnovi, rezultat pa je zdrav in svetleč kožuh.

Navodila za uporabo: psa ali mačko umijte z izbranim Iv San Bernard šamponom in sperite. Kremo nanesite in nežno vmasirajte v dlako in kožo. Pustite delovati 5 minut in sperite. Naknadno uporabite ustrezen Iv San Bernard balzam. Terapija za vzpostavitev pravilnega pH ravnovesja: priporočamo, da kremo nanesete na vlažen kožuh enkrat tedensko, vmasirajte, pustite delovati 5 minut, sperite in posušite.

Količine: 500ml – 1000ml – 3000ml

Iz linije: Traditional

 

DERMATOLOŠKI TRETMA ZA OBČUTLJIVO KOŽO IN DLAKO, ZA VSE TIPE DLAKE:

EXTREME PEELING maska

Nežen gel s piling učinkom, dermatološko testiran in tako ustvarjen kot predpriprava na kopanje, kot predtretma maska. Vsebuje vitaminske mikro delce, ki nežno, ampak učinkovito odstranijo vso nečistočo iz kožuha živali ter hkrati aktivirajo nastajanje novih kožnih celic.

Navodila za uporabo: pred uporabo dobro pretresite. Z mlačno vodo zmočite področje, ki ga je potrebno tretirati ali celotno telo živali in nanj nanesite Extreme peeling. S krožnimi gibi nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Nadaljujte z uporabo šampona DERMA COMPLEX in balzama DERMA PLUS Iv San Bernard.

Količina: 300ml – 3000ml

Iz linije: MINERAL RED

 

DELUJE POMIRJAJOČE NA OBČUTLJIVO KOŽO, GLOBO HRANI KOŽO IN DLAKO

DERMA PLUS balzam

Ustvarjen, da sledi nežnemu delovanju šampona DERMA COMPLEX. Je močno koncentriran in ob redni uporabi zagotavlja globoko nahranjenje kože ter dlake in njuno dobro stanje, zahvaljujoč njegovim naravnim sestavinam kot sta keratin in kopriva. Z lastnostmi keratina lahko koža ponovno vzpostavi moč in vitalnost, hkrati pa ohranja elastičnost. Pomirjujoče lastnosti koprive pa pomagajo ohranjati mehkobo in preprečujejo izgubo dlak.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona DERMA COMPLEX v vlažno dlako vtrite primerno količino balzama, nežno masirajte. Dlako nežno krtačite proti njenim konicam in tako omogočite balzamu, da se dobro vpije. Pustite 5 minut, če je kožuh močno poškodovan za večji učinek pokrijte psa/mačko z brisačo.

Količine: 300ml – 3000ml

Iz linije: MINERAL RED

Balzam_derma_plus_Iv San Bernard_3000ml