O blagovni znamki

Ustanovljeno leta 1995 izpod eklektičnega uma g. Mirca Aringhierija in z njegovimi dolgoletnimi izkušnjami na področju profesionalne kozmetike, je Iv San Bernard danes sinonim za kakovost kozmetike za nego malih živali po vsem svetu.

S pomočjo številnih strokovnjakov s področja kozmetologije in dermakozmetologije, je podjetje Iv San Bernard razvilo dvanajst kozmetičnih linij za male živali, skupno več kot 250 različnih izdelkov, od tistih za vzdrževanje do posebne kozmetike namenjene razstavnim rezultatom. V širokem spektru boste našli izdelke, ki so specifični za različne tipe dlake, tradicionalno kozmetiko, SPA tretmaje, kozmetiko in tretmaje za različne probleme s kožo in dlako ter mnoge inovativne izdelke, ki ne vsebujejo sulfatov, parabenov in silikonov… in so bazirani na naravnih sestavinah ter prijazni do okolja in živali.

Stalen poudarek na novih trendih, ki jim sledijo ali jih ustvarjajo, je omogočil Iv San Bernardu tudi specializacijo na področju opreme za salone za nego malih živali. Imamo tudi svojo linijo opreme za profesionalne negovalce malih živali tj. groomerje, vse od krtač do profesionalnih miz, kopalnih kadi, sušilcev itd. Proizvajamo vrhunsko visoko kakovostno pohištvo, s poudarkom na oblikovanju in kakovosti. Iv San Bernard osebje vas tako lahko oskrbi z vsemi potrebnimi elementi za opremljanje salonov za nego malih živali in vam hkrati tudi svetuje pri izbiri opreme in postavitvi le te za dosego največje funkcionalnosti in dizajna.

Zelo pomembna vizija in naloga podjetja Iv San Bernard je tudi izobraževanje groomerja – negovalca malih živali. Že več kot 20 let podjetje organizira različne tečaje s področja nege malih živali tako za začetnike kot tudi nadaljevalne in specializirane tečaje.  V ta namen je bilo v zadnjih nekaj letih pod okriljem podjetja ustanovljenih  več kot deset šol za izobraževanje tako v Italiji kot tudi v tujini.

Zahvaljujoč vsem naštetim atributom, se znamka Iv San Bernard  distribuira v več kot 53 državah po celem svetu. Ponujamo izdelke, ki izboljšajo končni rezultat nege, s čimer zadovoljstvo kupcev in strank v salonih dosega najvišjo možno raven.

Kakovost, inovativnost, oblikovanje in skrb za stranke gredo z roko v roki z Iv San Bernard podjetjem, ki je šlo preko starega koncepta “pranje in britje psov”, in ki ustvarja sodobne salone za nego malih živali, kjer se tako lastniki kot njihovi štirinožni prijatelji  počutijo dobrodošle in zaželene, zahvaljujoč čistemu, strokovnemu in elegantnemu okolju ter strokovno in vrhunsko izobraženemu kadru.

Podjetje Iv San Bernard vedno znova dokazuje, da smo vodilni na področju oskrbe za nego malih živali, s produkti prijaznimi do okolja in s svojo usmerjenostjo k pravilni uporabi produktov za nego kože in dlake, tehnično podporo in naprednim izobraževanjem tako lastnikov kot tudi pasjih frizerjev.

 

” Lepota ne obstaja brez zdravja in zdravje je izraženo skozi lepoto! ”

C E R T I F I K A T   ” S A F E   P E T   C O S M E T I C S “

 

Blagovna znamka Iv San Bernard je prvo podjetje na Evropskem tržišču, ki je certificirano s strani “Safe Pet Cosmetics” za skladnost, varnost in kvaliteto ter živalim prijazno kozmetiko.

Produkti podjetja Iv San Bernard so narejeni iz naravnih sestavin, visoko kvalitetni in dermatološko in mikrobiološko testirani in so tako varni za uporabo. To potrjuje tudi pridobljen Certifikat Pet Safe Cosmetics