Traditional PLUS

 

TRADICIONALA PLUS LINIJA – SLS FREE

 

Na voljo tudi nova različica Tradicionalne linije, ki je brez *SLSja* (brez sodium lauryl sulphatov). Linija, ki nam na nežen in zdrav način pomaga naše štirinožne prijatelje ohranjati lepe, zdrave in čiste. Linija temelji na naravnih sestavinah, pravilnem pHju in je namenjena negi različnih vrst kožuhov (kratka, srednje dolga in dolga dlaka) ter pravilni negi kože. Delovanje njenih izdelkov temelji na znanosti o koži in dlaki, ki prepoznava različne potrebe kože in dlake glede na to v katero skupino kožuhov spada. Osnovne tri šampone in balzame za kratko – Limona, srednje dolgo – Banana in dolgo dlako – Zeleno Jabolko, spremljata še šampon in balzam Protective, ki imata repelente učinke. Vsi šamponi te linije so izredno nežni, balzami pa zagotavljajo globoko nahranjevanje kože in hidratacijo dlake.

 

 

 

ŠAMPON LIMONA – SLS FREE – KRATKA DLAKA

Šampon z vonjem limone, primeren za kratkodlake pse in mačke. Njegove sestavine pomagajo pri odpravi in preprečevanju nastanka prhljaja.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju 1:3 oz. po potrebi. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Balzama Limona PLUS Iv San Bernard. Opozorilo: ker šampon ne vsebuje sodium lauryl sulfata se posledično manj peni. Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 300ml – 1000ml

Koda: 170200 – 170201

 

 

BALZAM LIMONA PLUS – KRATKA DLAKA

Primeren za vse kratkodlake pse in mačke. Njegov blažilni učinek daje dlaki mehkobo, njegove sestavine pomagajo pri težavah s prhjajem in preprečujejo statično naelektrenost.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona balzam vtrite v dlako, nežno masirajte in krtačite nekaj minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 300ml – 1000ml

Koda: 170209 – 170210

Šampon_banana_Plus_Iv San Bernard.si

ŠAMPON BANANA – SLS FREE – SREDNJE DOLGA DLAKA

Šampon z vonjem banane, primeren za srednje dolgodlake pse in mačke. Njegov nežen in blažilni učinek daje dlaki elastičnost, zaradi česar postane mehka in sijoča.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju 1:3 oz. po potrebi. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Balzama Banana PLUS Iv San Bernard. Opozorilo: ker šampon ne vsebuje sodium lauryl sulfata se posledično manj peni. Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 300ml – 1000ml – 5000ml

Koda: 170203 – 170204 – 170205

 

BALZAM BANANA PLUS – SREDNJE DOLGA DLAKA

Blažilni regenerator, ki daje mehkobo in sijaj, primeren za srednje dolgodlake pse in mačke. Njegove sestavine imajo obnavljajoč učinek, dlako naredijo gladko in olajšajo česanje.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona balzam vtrite v dlako, nežno masirajte in krtačite nekaj minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 300ml – 1000ml – 5000ml

Koda: 170212 – 170213 – 170214

Balzam_banana_Plus_Iv San Bernard.si
Šampon_Zeleno_Jabolko_Plus_Iv San Bernard.si

 

 

 

ŠAMPON ZELENO JABOLKO – SLS FREE – DOLGA DLAKA

Šampon s svežim vonjem zelenega jabolka, primeren za dolgodlake pse in mačke. Vlaži in obnavlja kožuh, dlaki daje lesk in mehkobo. Vozle lažje razčešemo brez draženja kože.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju 1:3 oz. po potrebi. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Balzama Zeleno Jabolko PLUS Iv San Bernard. Opozorilo: ker šampon ne vsebuje sodium lauryl sulfata se posledično manj peni. Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 300ml – 1000ml – 5000ml

Koda: 170206 – 170207 – 170208

 

 

BALZAM GREEN APPLE (ZELENO JABOLKO) PLUS – DOLGA DLAKA

Blažilni regenerator, ki daje mehkobo vsem dolgodlakim psom in mačkam. Njegove sestavine pripomorejo k lažji odstranitvi vozlov dolge dlake.

Navodila za uporabo: po izpiranju šampona balzam vtrite v dlako, nežno masirajte in krtačite nekaj minut. Dobro izperite z mlačno vodo. Proizvod je več kot  90% biorazgradljiv.

Količina: 300ml – 1000ml – 5000ml

Koda: 170215 – 170216 – 170217

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA ŠAMPONA IN BALZAMA/MASKE *

KRATKA DLAKA:

SREDNJE DOLGA DLAKA:

DOLGA DLAKA:

azawakh, basenji, beagle, buldog (ameriški, angleški, francoski), bordojska doga, dalmatinec, doberman, kratkodlaki pointer, kratkodlaka čivava, labradorec, mastifi (bull, neopolitanski, španski, argentinski), mops, nemški bokser, nemška doga, pinč, pit bulterier, rottweiler, srednji angleški hrt, šarpej, gladkodlaki terierji (jack russell, parson, foks, bull, boston, itd.)….ter mešanci s kratko dlako

akita, aljaški malamut, airedale terier, bernardinec, bernski planšarski pes, flandrijski govedar, cairnski terier, čivava (dolgodlaka), čov čov, hovawart, husky, irski volčji hrt, japonski čin, metuljček, novofundlandec, ovčarji (nemški, avstralski, belgijski, nizozemski,….), pšenični terier, resasti terierji (jack russel, parson,…), samojed, seter (angleški, irski, gordon), španjeli (angleški koker, ameriški koker, king charles,..), špici (finski, norveški, veliki, srednji, mali, volčji,…), šnavcerji (veliki, srednji, mali), škotski terier, zlati prinašalec….ter mešanci s srednje dolgo dlako

bradati škotski ovčar, bišon, coton de tulear, havanec, koder (veliki, srednji, mali), komondor, lhasa apso, maltežan, pekinčan, portugalski vodni pes, puli, svilasti terier, stari angleški ovčar , šicu, yorkshirski terier….ter mešanci z dolgo dlako