Technique

Profesionalna linija, primerna tudi za najzahtevnejše izzive. Primerna tudi za nego razstavnih psov in mačk. Izredno bogata z minerali in oligo-elementi, ki regenerirajo, hranijo ter negujejo, kožuh naredijo svetleč s pomočjo učinkovitega čiščenja, negovanja in uravnavanja sebum delovanja. Vsebuje dragocene sestavine kot so glina iz Mrtvega morja, čisto plamovo olje in avokadovo olje.

Glina mrtvega morja je izredno bogata z minerali, naravno prisotnimi v Mrtvem morju. Deluje blagodejno ter terapevtsko na kožo in dlako: razstruplja, očisti in revitalizira. Vzpostavlja ravnovesje in uravnava kožne funkcije. Iz kože odstrani odvečno maščobo in mrtve kožne celice, zato je koža po uporabi mehka gladka, sijoča in bolj prožna. Primerno tudi za občutljivo in težavno kožo. V svoji sestavi ima prisotnih več kot 35 mineralov (kalcij, magnezij, železo, kalij,…) in naravno prisotne organske elemente.

 

 

 

PURIFYING ŠAMPON – z blatom iz Mrtvega morja.

Izjemno hranilna formula, izdelana iz BLATA Mrtvega morja, nežno čisti kožo in dlako živali. Primeren za vse tipe kože in dlake,  odstranjuje naloženo umazanijo in druge nezaželene substance, zmanjšuje naelektrenost dlake in naredi kožuh mehak in svetleč.

Navodila za uporabo: na moker kožuh nanesite glede na tip kožuha specifični Iv San Bernard šampon. Na kožuh nanesite primerno količino Purifying šampona, ga nežno vmasirajte in dobro sperite. Za dosego najboljših rezultatov v volumnu in sijaju priporočamo nato še uporabo Purifying maske.

Količina: 1000ml – 5000ml

 

 

K100, naravno palmovo olje

Proizvod razvit z namenom preprečevanja vozlanja dlake. Namenjen dolgodlakim pasmam in za nego razstavnih živali (kot so Shih-Tzu, Lhasa Apso, York Shire Terrier, Koder,….). Spodbuja rast kožuha, kateremu daje naraven videz in ga naredi močnejšega.

Navodila za uporabo: proizvod nanesite na razčesano dlako ter jo zavite v rižev papir. Uporabljajte na tistih predelih živali oz na dlaki, katera želite, da je dobro nahranjena in zaščitena pred lomljenjem.

Količina: 250ml

 

 

KE, AVOKADO ŠAMPON

Glavna značilnost tega šampona je njegova visoka čistilna sposobnost. Uporablja se ga na dlaki, ki je bila predhodno tretirana s K100, naravnim palmovim oljem ali s K101 balzamom za zavozlano dlako. Šampon vsebuje avokadovo olje in tako ne poškoduje keratina v dlačni luski. Ne mešajte ga s proizvodi, ki ne sodijo v obseg Iv San Bernard kozmetike.

Navodila za uporabo: na moker kožuh nanesite šampon, ga nežno vmasirajte dokler se ne ustvari bogata pena, nato dobro sperite. Zatem uporabite primeren Iv San Bernard balzam/masko.

Količina: 500ml

 

 

K 101 BALZAM, za razčesavanje z avokadovim oljem

Specialni proizvod, ki naredi dlako svetlečo in svilnato. Zahvaljujoč svojim lastnostim izsušeno dlako navlaži, jo naredi bleščečo in voljno, lažjo za česanje in negovanje ter preprečuje nastajanje vozlov. K 101 vam olajša nego.

Navodila za uporabo: v primeru zelo zavozlane dlake, katero ne želite odstraniti, proizvod uporabite na suhi dlaki. Odrežite najhujše vozle, K101 zmešajte z toplo vodo v razmerju 1:1 in nanesite na dlako. V primeru zavozlanega kožuha pustite proizvod delovati eno uro. Sperite, zmešajte K 101 s toplo vodo v razmerju 1:1, nanesite ter pustite delovati nekaj minut. Sperite in posušite. Odvisno od uporabljene količine proizvoda izpiranje morda ne bo potrebno (kadar uporabite mešanico z 90% vode).

Količna: 500ml