The Best

poster THE BEST33x24 STAMPA – kopija

 

 

SOOTHING ŠAMPON HYDRA |   POMIRJUJOČ ŠAMPON   

Z IZVLEČKOM SIVKE, ZA OBČUTLJIVO IN SRBEČO KOŽO

Hydra šampon z izvlečkom sivke: zaradi pomirjujočih in blažilnih lastnosti sivke je ta šampon še posebej primeren za občutljive in srbeče mačke in pse. Dlaki daje sijaj in pomaga ublažiti občutek srbenja kože.

Navodila za uporabo: dlako namočite z mlačno vodo. Šampon razredčite z vodo in ga nanesite na kožuh, pustite delovati tri minute in nato temeljito sperite. Nato nanesite še balzam Hydra.

Količina: 550 ml – 2500 ml

 

SOOTHING BALZAM HYDRA |   POMIRJUJOČ BALZAM      

Z IZVLEČKOM SIVKE, ZA OBČUTLJIVO IN SRBEČO KOŽO

Hydra balzam z izvlečkom sivke: zaradi pomirjujočih in blažilnih lastnosti sivke je ta balzam še posebej primeren za občutljive in srbeče mačke in pse. Dlaki daje sijaj in pomaga ublažiti občutek srbenja kože.

Navodila za uporabo: Po izpiranju šampona balzam nežno vtrite v kožo in dlako. Masirajte in češite približno 3-5 minut. Nato temeljito izperite s toplo vodo. Za optimalen rezultat je priporočljiv predhodni nanos šampona Hydra.

Količina: 500 ml – 2450 ml

 

 

RECONSTRUCTING ŠAMPON ANDROMEDA |   REKONSTRUKCIJSKI ŠAMPON

Z IZVLEČKOM ŠIPKA, ZA DEVITALIZIRAN KOŽUH IN ZELO OBČUTLJIVO KOŽO

Andromeda šampon z izvlečkom šipka: specifični šampon za pse in mačke z devitalizirano dlako in zelo občutljivo kožo. Regeneracijska moč šipka pomaga pri obnovi dlake, daje tonus in hrani. Dlaka je ponovno uravnotežena in nahranjena.

Navodila za uporabo: dlako namočite z mlačno vodo. Šampon razredčite z vodo in ga nanesite na kožuh, pustite delovati tri minute in nato temeljito sperite. Nato nanesite še balzam Andromeda.

Količina: 550 ml – 2500 ml

 

RECONSTRUCTING BALZAM ANDROMEDA |   REKONSTRUKCIJSKI BALZAM

Z IZVLEČKOM ŠIPKA, ZA DEVITALIZIRAN KOŽUH IN ZELO OBČUTLJIVO KOŽO

Andromeda balzam z izvlečkom šipka: specifični balzam za pse in mačke z devitalizirano dlako in zelo občutljivo kožo. Regeneracijska moč šipka pomaga pri obnovi dlake, daje tonus in hrani. Dlaka je ponovno uravnotežena in nahranjena.

Navodila za uporabo: Po izpiranju šampona balzam nežno vtrite v kožo in dlako. Masirajte in češite približno 3-5 minut. Nato temeljito izperite s toplo vodo. Za optimalen rezultat je priporočljiv predhodni nanos šampona Andromeda.

Količina: 500 ml – 2450 ml

 

 

NOURISHING ŠAMPON AQUARIUS |   HRANILNI ŠAMPON

Z IZVLEČKOM RDEČE TRTE, ANTIOKSIDATIVNA ZAŠČITA

Aquarius šampon z izvlečkom rdeče trte: hranilni šampon za vse tipe dlake psov in mačk. Polifenoli, ki jih naravno vsebuje rdeča trta, pomagajo ščititi pred prostimi radikali, dlaki dajejo sijaj in vitalnost ter pomagajo zaščititi tkiva pred razgradnjo kolagena.

Navodila za uporabo: dlako namočite z mlačno vodo. Šampon razredčite z vodo in ga nanesite na kožuh, pustite delovati tri minute in nato temeljito sperite. Nato nanesite še balzam Aquarius.

Količina: 550 ml – 2500 ml

 

NOURISHING BALZAM AQUARIUS |   HRANILNI BALZAM 

Z IZVLEČKOM RDEČE TRTE, ANTIOKSIDATIVNA ZAŠČITA

Aquarius balzam z izvlečkom rdeče trte: hranilni balzam za vse tipe dlake psov in mačk. Polifenoli, ki jih naravno vsebuje rdeča trta, pomagajo ščititi pred prostimi radikali, dlaki dajejo sijaj in vitalnost ter pomagajo zaščititi tkiva pred razgradnjo kolagena.

Navodila za uporabo: Po izpiranju šampona balzam nežno vtrite v kožo in dlako. Masirajte in češite približno 3-5 minut. Nato temeljito izperite s toplo vodo. Za optimalen rezultat je priporočljiv predhodni nanos šampona Aquarius.

Količina: 500 ml – 2450 ml

 

 

PARFUM HYDRA        |     BREZ ALKOHOLA

Dišava z živahnimi citrusnimi notami, ki jih nudi združitev cedre in mandarine s pomarančnimi cvetovi in pridihom morske lilije. Posebna formula brez alkohola ne moti občutljivega voha živali. Idealno za mačke in pse.

Navodila za uporabo: razpršite na kožuh živali z razdalje 15-20 cm.

Količina: 50 ml

 

 

PARFUM ANDROMEDA        |     BREZ ALKOHOLA

Dišava s sladkimi cvetličnimi notami vrta, posutega z orhidejami, jasminom in cvetovi heliotropa. Posebna formula brez alkohola ne moti občutljivega voha živali. Idealno za mačke in pse.

Navodila za uporabo: razpršite na kožuh živali z razdalje 15-20 cm.

Količina: 50 ml

Parfum_Aquarius_IvSanBernard

 

 

PARFUM AQUARIUS          |     BREZ ALKOHOLA

Intenzivna dišava, kot je limona in sivka, hkrati pa močna kot mošus in pelin. Posebna formula brez alkohola ne moti občutljivega voha živali. Idealno za mačke in pse.

Navodila za uporabo: razpršite na kožuh živali z razdalje 15-20 cm.

Količina: 50 ml